Zelf keuze groepsuitje

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.


Reserveren en prijzen voor zelf samenstel groepsuitje
4×4, driften, slippen, quad, segway, paintball in 1 groepsuitje.
Stel je eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje samen.
Dit uitje is mogelijk te Eindhoven of Rotterdam.
Met dit event is het mogelijk om alles te doen wat je als groepsuitje altijd al heeft willen doen. 4×4 terrein rijden, slipcursus, segway rijden, quadrijden, driften, paintballen en boogschieten kies uw eigen pakket voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje.

Je kunt jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje geheel naar eigen wens invullen, je kunt kiezen uit:
 Driften 1 uur: driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing. Dwars door de bochten glijden op een beheerste wijze zorgt voor adrenaline en sensatie!  Het geeft een enorme kick als je jouw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door onze bochten. Een driftcursus is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je een betere en zelfverzekerdere bestuurder wordt. Naast een ultieme ervaring heb je er dus ook in het dagelijkse leven wat aan!
Onderdelen: Stuurbeheersing, Zit- en stuurhouding, Powerslide, Gaslos-drift en Driften op glad wegdek.
 Offroad rijden 1 uur: altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige
4×4 wagen in de modder? Vraag je jezelf ook af wat voor kick het zal geven om de ene na de andere heuvel te overwinnen in een terreinwagen?
Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4×4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op het terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om off the road te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt het speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!
– Segway rijden 1 uur: segway rijden zorgt voor een ervaring die je moet beleven.
Je zweeft als het ware boven de grond en bestuurt door middel van je evenwicht.
Op zoek naar iets futuristisch en speciaals? Dan is segway rijden toch echt iets voor jou! Je kunt segway rijden, zonder rijbewijs en zonder voorkennis! Na een korte introductie heb je de mogelijkheid om de Segway te besturen op de locatie. Om het nog uitdagender te maken stellen we een speciaal parcours op met hindernissen. Zigzaggend langs pionnen, achteruit inparkeren en nog veel meer. Wees niet bang, ten alle tijden staan onze ervaren instructeurs klaar om je door het parcours te leiden.
 Boogschieten 1 uur: boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Nog niet zo ervaren? Geen probleem! Op het terrein zijn professionele begeleiders aanwezig om je alle fijne kneepjes van het boogschieten te leren.
Met boogschieten neem je plaats op de schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes je te wachten staan. Verzamel zo de meeste punten om je vrienden te verslaan.
 Ongevallensimulator 1 uur: Stel je voor dat je met de auto over de kop slaat… Daar moet je toch niet aan denken! Een ongeluk is niet van tevoren te voorspellen, wel kan je rop voorbereid zijn. Met de ongevallensimulator boots je een auto ongeluk na om zo goed mogelijk voorbereid de weg op te gaan! De ongevallensimulator is een ware auto ongeluk cursus. Tijdens een auto ongeluk valt er niet meer helder na te denken. Wat moet je doen? Waar ga je heen? Waar moet je op letten? De ongevallensimulator, samen met de ervaren instructeur, geeft antwoord op deze vragen. Je stapt in de ongevallensimulator en gaat met de auto 180 graden draaien. Nadat de auto een ware roll-over heeft nagebootst, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe u uit deze situatie moet komen. Een ongevallensimulator redt levens!
 Fun Rijden 1 uur:  Je ziet het tegenwoordig wel vaak voorbij komen op televisie. Met de auto proberen deelnemers de meest gekke opdrachten te voltooien. Het gaat niet om het voltooien, maar juist om de kick en humor!  Het geeft een enorme kick als je jouw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Omzeil op hoge snelheid meerdere obstakels en test jouw stuurmanskunsten. Daarnaast gaan we verschillende spellen spelen op het parcours. Fun Rijden is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je als betere en zelfverzekerde bestuurder naar huis gaat. Je kunt de auto namelijk beter besturen door het voltooien van verschillende opdrachten.  Onderdelen: James Bond inparkeren, 180 graden stunten in de bocht en Penalty Shooting tijdens een 180 graden draai.
 Paintball 1 uur met 400 balletjes: paintball zorgt voor een nog realistische paintball ervaring. Na een sprintje duik je achter een van de objecten in de arena. Achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken verberg je je voor de vijand. Klim in een uitkijkpost of tijger door enorme rioolbuizen. Ervaar de frisse lucht en een medogenloze arena vol tegenstanders!
 Escaperoom  The Car Edition 1 uur: de Escaperoom is in de kortste keren erg beroemd geworden. Een speciale kamer waaruit men via raadsels probeert te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Wij kennen het, jij kent het. Het is tijd voor een nieuwe variant, namelijk Escaperoom The Car Edition!
We kennen de speciale ruimtes inmiddels wel, waar je probeert te ontsnappen door raadsels op te lossen. In deze speciale uitvoering van de bekende escaperoom stap je in de auto met je vrienden i.p.v. een afgesloten ruimte. Je probeert te ontsnappen uit de auto door hints te vinden, alleen dat gaat niet zomaar! Er is namelijk heel weinig ruimte in de auto, wat betekent dat het nog moeilijker is om te bewegen. je zult een manier moeten vinden om zeer effectief te werk te gaan, want de tijd loopt!
 Slipcursus 1 uur: een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplaning veroorzaken gevaarlijke situaties. Deze situaties zijn niet te voorzien. Verbeter daarom je rijvaardigheid met een slipcursus en wees voorbereid op noodsituaties!
In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier uw reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek.  Onderdelen slipcursus: Zit- en stuurhouding, Noodstop met ABS op glad wegdek, Remmen en uitwijken met ABS op glad wegdek, Demonstraties, Correctie achterwiel slippen, Professionele oefenbaan met speciale slip-coating. Deelname is in een Volkswagen Golf.
– Quadrijden 1 uur: Een uitdagend parcours, moeilijke obstakels en stoere quads. Klinkt goed? Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat je niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat u nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef.

Je kunt de activiteiten ook los doen, het is mogelijk met kleinere groepen of geef het als kadobon weg.
Bekijk hier de mogelijkheden!

Reserveren en prijzen voor zelf samenstel groepsuitje
Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.