Quad rijden Flevoland

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Quad rijden Almere
Quad rijden Almere Nederland.
Quad rijden Almere Nederland
Leer de quad op verschillende onderdelen te beheersen. Bedwing verschillende obstakels tijdens 4 parcoursen. Het quad rijden in Nederland duurt 2 uur. De onderdelen zijn:

 • Quad rijden op snelheid
 • Quad rijden op behendigheid
 • Driften met de quad
 • Spectaculaire quad trial parcours

Voor deze 2 uur durende activiteit geldt een minimale leeftijd van 15 jaar.

Denk je dat jij de quad het beste kan beheersen? Leg het behendigheidsparcours het snelste af of zet een snellere tijd neer dan jouw concurrenten. Daag je vrienden uit om te zien wie de beste is!

*De activiteit vindt vaak plaats op zaterdag (beschikbaarheid onder voorbehoud). Neem contact op met de uitvoerende organisatie voor de reservering.

Programma


✔ Begintijd is afhankelijk van de gekozen dag
✔ De cursus begint met een instructie
✔ Na de instructie is het tijd voor de verschillende onderdelen
✔ De activiteit duurt in totaal 2 uur

Wat kun je verwachten?


De cursus begint met een instructie. Het is belangrijk om te weten hoe de quad precies werkt. Na de instructie wordt er gestart met de verschillende onderdelen.

De kick van het driften

Driften is een vorm van voertuigbeheersing waarbij je probeert de achterkant van de quad zo lang mogelijk te laten glijden/dwars te rijden, oftewel driften!

Ultieme uitdaging met de quad (parcours)

Rijd met de quad over een vet parcours met bruggen en wippen van een paar meter hoog. Het is het meest spectaculaire trail parcours van Nederland. Probeer de meeste punten te halen en versla je tegenstanders.

Oefening baart kunst tijdens het quad rijden (snelheid)

De quads hebben een (semi) automatische versnellingsbak. Dit betekent dat je er makkelijk op kan rijden. Echter moet je wel weten hoe je je gewicht op de juiste manier kan verdelen zodat je scherp de bocht in kunt sturen.

Voordat de wedstrijd begint, maak je eerst een proefronde om de juiste zithouding te leren. Daarna kan de strijd beginnen!

Quadrijden op strafpunten (behendigheid)

Tijdens dit onderdeel is het de bedoeling om met zo min mogelijk strafpunten de finish te halen. Iedere groep heeft de beschikking over 1 quad waarbij het de bedoeling is om met zo min mogelijk strafpunten het parcours te doorlopen.

Locatie: Almere

Duur: 2 uur

Leeftijd: Vanaf 15 jaar.

Fysieke eisen: Goede conditie vereist.

Grootte groep: Er is geen maximale groepsgrootte. Interesse om dit met een grote groep te doen?

Taal: Engels & Nederlands

Activiteit inclusief
Ticket
Instructie
(semi) automatische quad
Materiaal (helm)
Professionele begeleiding

Extra informatie
Je bent verzekerd bij ongevallen. Wij raden altijd aan zelf ook goed verzekerd te zijn.
Instructeurs beschikken allemaal over EHBO.
Quad rijden Almere

Motorvoertuigen meerkamp – Almere Nederland
Motorvoertuigen meerkamp – Almere Nederland.
Motorvoertuigen meerkamp - Almere Nederland
Kies voor een geweldige dag uit voor een groep mannen. Tijdens deze meerkamp krijg je 5 activiteiten in een! Zo ga je per persoon 30 minuten:

 • Driewieler rijden op asfalt (carver one)
 • Off road 4×4 rijden
 • Quad rijden
 • Mini motor behendigheid rit
 • Motorped estafette race

*De activiteit vindt vaak plaats op meerdere dagen per week (beschikbaarheid onder voorbehoud).

Programma


✔ Begintijd is afhankelijk van de gekozen dag
✔ De cursus begint met een instructie
✔ Onder begeleiding van een ervaren instructeur
✔ Iedere activiteit duurt ongeveer 30 minuten
✔ De activiteit duurt in totaal 2,5 uur

Wat kun je verwachten?


Deze activiteit bestaat uit meerdere onderdelen. Hieronder kun je lezen wat ieder onderdeel inhoudt.

 • Carver rijden

Rijden in een Carver One is geweldig om een keer te proberen. De Carver One is een slanke driewieler die stuurt als een auto. De Carver helt als een motorfiets in de bochten en voelt geweldig aan. Iedereen kan na een korte instructie al genieten van deze bijzondere activiteit.

 • Off Road rijden

Tijdens het Off Road rijden neem je plaats in een 4×4 Land Rover. Er is een lastig maar niet onneembaar parcours uitgezet die je moet zien te bedwingen.

 • Quad rijden

Wat is er nou beter dan lekker scheuren over een ruig terrein met snelle en wendbare quads. Op maar liefst 4 verschillende parcoursen neem je het op tegen andere deelnemers om te bewijzen dat JIJ de beste bent!

 • Mini motor rijden

Het rijden op een mini motor lijkt misschien wat lachwekkend maar het is een erg vette activiteit. Je rijdt op een Yamaha PW 80 en wordt gevraagd om behendige manoeuvres te doen. Makkelijk is anders!

 •  Motorped rijden

Op een motorped rijden is misschien niet de meest spannende activiteit maar zorgt zeker voor het nodige vermaak. De motorped is eigenlijk gewoon een step met een motor. Probeer met dit voertuig maar eens snelheid te maken en dan nog goed bochten te nemen.

Locatie: Almere, Nederland.

Duur: 2,5 uur.

Geschikt voor: Iedereen met een rijbewijs.

Leeftijd: Vanaf 18 jaar.

Fysieke eisen: Normale conditie vereist.
Motorvoertuigen meerkamp – Almere Nederland

Groepsuitje quad rijden Lelystad
Grandprix keuze te Flevoland met quadrijden, golfen, jeeptask en meer groepsactiviteiten. Stel je eigen arrangement samen.
Stel je eigen arrangement samen met leuke groepsactiviteiten waarbij voor ieder wel iets zit. Quadrijden, golfen, abseilen en toggelen, mountainbiken, challenge parcours, voetbalgolf en meer.

Je wordt ontvangen met koffie, thee en krentenmik, waarna de aanvang van de groepsactiviteiten zijn. Tussen de activiteiten door is pauze met frisdrank.

Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

–    Quad Parcours:
Hoor de wind langs je helm suizen, maar zorg ervoor dat je de quad volledig onder controle heeft. Eenmaal vertrouwd met alle aspecten van deze motor op vier wielen? Leg dan het parcours af waarbij goede samenwerking en discipline de sleutel tot succes zijn!

–    Golf clinic afslaan:
Deze golfclinic bestaat uit de golfbasisvaardigheid: afslaan. Voor ongeoefende spelers is dit een leuk en leerzaam onderdeel. Leer hoe er bij het golfen wordt afgeslagen.

–    Abseilen en toggelen:
Een leuk onderdeel vanaf een speciale toren voor deze groepsactiviteiten.
Hierop leer je de basisvaardigheden van het afdalen en toggelen aan.
Begin met abseilen, hierbij daal je loodrecht af langs een vrijhangende lijn. Eenmaal met beide voeten op de grond, realiseer je je dat je dit niet had willen missen.
Eitje? Ga dan toggelen! Maak dan een afdaling vanaf het hoogste plateau langs een diagonaal (45 graden) gespannen lijn.

–    Mountainbiking:
Fietsen verleer je nooit, toch?! Ook al gaat het om de meest steile helling.
Deze mountainbike met 21 versnellingen sleept je er wel doorheen. Eenmaal de juiste versnelling gekozen, dan gaat de rest vanzelf. Zolang je over snelheid en rijvaardigheid beschikt is dit mountainbikeparcours helemaal geen probleem!

–    Challenge Parcours:
Overwin een (water)hindernis waarbij je alleen gebruik kunt maken van de daartoe beschikbare materialen. Bij deze ogenschijnlijk onneembare hindernis zijn vooral goede samenwerking en communicatie de sleutel tot succes.

–    Polsstokspringen:
Leg je de lat graag iets hoger? Ga dan polsstokspringen en overbrug met behulp van een polsstok diverse waterhindernissen.

–  Birmabridge bouwen:
Bij Birmabridge bouwen, de naam zegt het eigenlijk al, maak jouw team met behulp van de voorhanden zijnde materialen een touwbrugoverspanning over water. Let erop dat de constructie betrouwbaar genoeg is zodat iedereen er veilig overheen kan lopen.

–    Orientatie:
Beschikt jouw team over genoeg snelheid en accuratesse? Het antwoord op die vraag ligt in deze activiteit. Het doel is hier namelijk om met behulp van een ‘kaart’ en kompas een speciale opdracht uit te voeren.

–    Specialtask:
Dat klink spannend! Is het ook! Deze activiteit is geheel in Camel Trophy stijl.
Het hele team moet een auto met behulp van menselijke kracht een bepaalde afstand laten overbruggen. De motor mag dus niet starten. Werk nauwkeurig en communiceer optimaal met het hele team. Alleen op die manier bereikt u het gewenste resultaat!

–    Teamwork hindernisbaan:
Fysiek en mentaal helemaal in orde? Dan is deze hindernisbaan waarbij teamwork zeer belangrijk is geen probleem! En onthoud goed: haastige spoed is zelden goed.
Ontwikkel dus in overleg met het hele team een strategie en spreek af wie welke taak op zich neemt. Alleen zo behaalt het hele team het gewenste resultaat. Hierna wordt er nog een beroep gedaan op uw verantwoordelijkheid!

–    Robinson:
Wilt u zich zelf een echte Robinson kunnen noemen? Zorg dan dat u the last man standing op het speelveld bent. Tactisch inzicht en goede observatie van de tegenstander spelen een belangrijke rol. Door het snelle verloop van dit spel is het mogelijk om met verschillende tegenstanders de strijd aan te gaan.

–    Voetbalgolf:
Voetbalgolf is een combinatie van voetbal, midgetgolf & golfen. Voetbalgolf is laagdrempelig en dus geschikt voor jong en oud. Er wordt gespeeld op een uitgezet parcours over 9 holes op het terrein. Negen holes betekent ook negen verschillende oefeningen.
Alle scores worden bij elkaar opgeteld en degene met de laagste scores wint!

–    Vlotvaren:
Daag uw teamgenoten uit en strijd om de snelste tijd bij het overbruggen van de waterhindernis. Hoe? Met zelfgebouwde vlotten natuurlijk. Uiteraard zijn goede samenwerking en overleg erg belangrijk, zo niet onmisbaar, bij deze uitdaging.

Groepsuitje quad rijden Lelystad
Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.